Υλικά Στρωματοποιίας – Επιπλοποιίας

Βάτες και Κετσέδες από συνθετικές και φυσικές ίνες.


Το Βαμβάκι

Το βαμβάκι είναι απαλό και αναπνέει και μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς χρήστες, και είναι η σίγουρη επιλογή για όλες της χρήσεις στα υλικά στρωματοποιίας και επιπλοποιίας.


Βάτες από ίνες πολυεστέρα
Η πολυεστερική βάτα είναι μια δημοφιλής επιλογή πολλών χρήστων για χρόνια, καθώς έρχεται σε μια ποικιλία από βάρη, είναι πολύ ανθεκτική και είναι πολύ λιγότερο δαπανηρή από ό,τι η βαμβακερή βάτα. Είναι πολύ ελαφριά, υπόκειται σε ελάχιστη συρρίκνωση και είναι εύκολη στο πλύσιμο και στο στέγνωμα. Τα μειονεκτήματα είναι ότι δεν έχει το ίδιο υψηλό επίπεδο αναπνοής όπως η βάτα από φυσικές ίνες, και δεν κρέμεται ιδιαίτερα καλά κατά την εφαρμογή. Είναι μία από τις οικονομικές ποικιλίες βάτας διαθέσιμες και έτσι είναι μια καλή επιλογή, όπου το κόστος είναι ένας παράγοντας.


Συνδυασμός
Βάτες είναι τώρα διαθέσιμες σε μια ποικιλία χαρμανιών όπως το βαμβάκι / πολυεστέρα, βαμβάκι / μπαμπού, καθώς και το φιλικό προς το περιβάλλον ανακυκλωμένο βαμβάκι / πολυεστέρα. Η αναλογία των μιγμάτων μπορεί να διαφέρει από 50/50 έως 70/30 ή 80/20, και έτσι υπάρχει μεγάλη γκάμα επιλογής. Είναι εύκολο να δουλευτεί σαν υλικό και συχνά πιο ψηλό και πιο ελαφρύ υλικό, ενώ εξακολουθεί να παρέχει τα οφέλη των φυσικών ινών. Επίσης, είναι πιο οικονομικό από την σύνθεση 100% βαμβάκι.


Προϊόντα Παραγωγής:

  • Βάτα Πολυεστερικη/Βαμβάκι
  • Βάτα Πρεσσαριστή
  • Βλιζελίνη Στρωματοποιίας
  • Μάζα Σιλικονέ / Λαναρισμένη
  • Κετσές μαλακός / πρεσσαριστός /σκληρός / ψημένος